Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Όσα πρέπει να ξέρετε για σωστό σχήμα στα νύχια

Όσα πρέπει να ξέρετε για σωστό σχήμα στα νύχια

Πόσα σχήματα μπορούν να έχουν τα νύχια σας και ποιο από αυτά θα κολακεύει περισσότερο τα χέρια σας ; Οβάλ, τετράγωνα, απόλυτα κυκλικά, μυτερά αλλά και μακριά, κοντά…διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει !

Ποιο από αυτά τα στυλ και σχήμα σε νύχια σας αρέσει περισσότερο πάνω στα δάχτυλά σας ; Οι ειδικοί λένε πως το τετράγωνο σχήμα με μυτερή άκρη είναι ένα αρκετά νεανικό σχήμα και ξεφεύγει από τα κλασσικά σχέδια και αν αγαπάτε τα κλασσικά μανικιούρ όπως το γαλλικό καλύτερα να το αποφύγετε. Το εντελώς τετράγωνο σχήμα νυχιών είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά αν έχετε κοντά δάχτυλα καλό θα ήταν να το αποφύγετε.

Τα νύχια με στρογγυλεμένες άκρες είναι το πιο κλασσικό σχήμα και είναι κατάλληλο για κάθε είδους μανικιούρ και είδος δακτύλων. Τα μυτερά είναι το πιο σέξι και τολμηρό σχήμα από όλα αλλά έχει και αυτό τις ιδιαιτερότητες του. Είναι τόσο μυτερό που πολλές φορές αγγίζει τον επικίνδυνο βαθμό και είναι ιδανικό για vamp nail art lovers και φυσικά ταιριάζει τέλεια με το κόκκινο βερνίκι και τα χρυσά διακοσμημτικά νυχιών. Δεν είναι ότι ταιριάζει περισσότερο σε γυναίκες μιας συγκεκριμένης ηλικίας αλλά σίγουρα δεν πέφτει στην κατηγορία του κλασσικού σχήματος νυχιών στο μανικιούρ.

Εσείς τι σχήμα νυχιών έχετε αυτή τη στιγμή στα άκρα σας ; Ποιο προτιμάτε ; Ίσως θα θέλατε να κάνετε μια αλλαγή σε αυτό μετά την ανάγνωση αυτού του post ;

Contact us