Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Μανικιούρ για γάμο 20+1 υπέροχες ιδέες (φωτο)

manikiour-gia-gamo-20-1-yperoxes-idees

Την μέρα του γάμου της κάθε γυναίκα θέλει να είναι άψογη και γι’ αυτόν τον λόγο τα επιλέγει όλα με σχολαστικότητα, ακόμα και το μανικιούρ της

Εξάλλου, τα όμορφα και περιποιημένα νύχια εκείνη την ξεχωριστή ημέρα επιβάλλονται, αφού όλοι θα τα κοιτούν για να θαυμάσουν την βέρα που λαμπυρίζει.

Οι επιλογές βέβαια όσον αφορά το ιδανικό μανικιούρ για γάμο είναι πολλές, γι’ αυτό το Beaute την Κυριακή συγκέντρωσε 41 υπέροχες προτάσεις προκειμένου να πάρετε ιδέες. Πριν όμως από το φωτογραφικό αφιέρωμα, καλό θα είναι να δούμε κάποια μικρά μυστικά σχετικά με την σωστή επιλογή του νυφικού μανικιούρ!

Πιο συγκεκριμένα, τα νύχια που συνηθίζουν να κάνουν οι μέλλουσες νυφούλες είναι κομψά και απαλά, χωρίς πολλά χρώματα και στολίδια, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις γυναικών που τους αρέσει το glitter, τα στρας και γενικότερα το κάτι ιδιαίτερο. Συνήθως τα χρώματα που θα δείτε σε ένα νυφικό μανικιούρ είναι οι απαλές και οι γήινες αποχρώσεις, όπως το μπεζ, το ροζ, το γαλακτερό και το άσπρο, ενώ δεσπόζουσα θέση έχει και το γαλλικό, καθώς και πολλές παραλλαγές του.

Πριν βέβαια κάνετε το νυφικό μανικιούρ σας καλό θα είναι να φροντίσετε λίγο περισσότερο τα χέρια σας έτσι ώστε να είναι απαλά και ξεκούραστα. Αυτό μπορείτε πολύ εύκολα να το πετύχετε αν την προηγούμενη ημέρα από το βάψιμο των νυχιών σας κάνετε απολέπιση με ένα scrub (με φυσικά συστατικά ή και κάποιο έτοιμο του εμπορίου) και μουλιάσετε τα χέρια σας σε μια λεκάνη με ζεστό νερό για 20 λεπτάκια. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε υπέροχα, βελούδινα και ξεκούραστα χέρια. Και βέβαια μην αμελήσετε να ενυδατώνετε συχνά τα χέρια σας με την βοήθεια μιας κρέμας.

Δείτε λοιπόν το φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί και πάρτε ιδέες για το δικό σας ξεχωριστό νυφικό μανικιούρ ή και για το μανικιούρ που θα επιλέξετε ως καλεσμένη σε έναν γάμο.






















Contact us