Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

10 Μοναδικά σχέδια για άκρως καλοκαιρινό μανικιούρ!

Έχουμε ξεκινήσει ήδη τις πρώτες μας αποδράσεις στις παραλίες, η διάθεσή μας έχει ανέβει και ψάχνουμε μανιωδώς ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιο που θα κάνουμε στα νύχια μας. 

Το καλοκαιρινό μανικιούρ είναι πάντα παιχνιδιάρικο και φυσικά θέλουμε να αποτυπώσουμε όλες τις καλοκαιρινές εικόνες πάνω στα νύχια μας.

Για τους λάτρεις του απλού θα βρεις πολλά σχέδια μόνο με χρώμα, στα οποία μπορείς να δώσεις λίγη παραπάνω λάμψη, ενώ σε όσες γυναίκες αρέσουν τα σχέδια θα αγαπήσεις αυτά που θα δεις.

Ό,τι μπορείς να φανταστείς όταν κλείνεις τα μάτια σου και σκέφτεσαι το καλοκαίρι μπορεί να αποτυπωθεί πάνω στα νύχια σου και φυσικά μπορείς να επιλέξεις κάποιο από αυτά για τις διακοπές σου για να είσαι κομψή. Τα σχέδια είναι πολλά και μπορείς να τα εναλλάσσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αναλόγως με την διάθεσή σου και τις κοινωνικές υποχρεώσεις.

Μοναδικά nail art για το καλοκαίρι





Το μπλε χρώμα είναι σίγουρα αυτό που αντιπροσωπεύει ξεκάθαρα το καλοκαίρι, αφού μας θυμίζει το μπλε της θάλασσας και φυσικά υπάρχουν πολλές αποχρώσεις μέσα από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο και ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σου.

Η τάση όμως για φέτος το καλοκαίρι δεν είναι το απλό μπλε χρώμα, αλλά σχέδια τα οποία περιέχουν μια λάμψη. Από το πιο ανοιχτό σιέλ μέχρι στο πιο σκούρο μπλε μπορείς να δώσεις μια ιδιαίτερη λάμψη, αποτυπώνοντας παράλληλα την αίσθηση των κυμάτων. Επίσης μπορείς να κάνεις ένα ombre μανικιούρ με μπλε και άσπρο χρώμα, το οποίο δίνει την εικόνα του αφρού που δημιουργείται όταν σκάει το κύμα.

Η επιλογή του μπλε είναι διαχρονική και παράλληλα κομψή. Συνδυάζεται με όλα τα καλοκαιρινά σου ρούχα και αξεσουάρ, ενώ αποτελεί και μια πολύ καλή επιλογή για όσες προτιμούν να έχουν το ίδιο χρώμα σε μανικιούρ και πεντικιούρ.

Ακόμα ένα θετικό είναι ότι υπάρχουν πολλά χρώματα τα οποία δίνουν αυτή την αίσθηση και μπορείς να τι κάνεις μόνη σου, αλλά και να το ανανεώνεις όποτε εσύ θέλεις.

Καλοκαιρινά σχέδια για τα νύχια!





Αν βρίσκεσαι ακόμα στην πόλη ή αν ετοιμάζεσαι σιγά σιγά για τις καλοκαιρινές σου διακοπές γιατί να μην πάρεις σαν αφορμή ό,τι έχει να κάνει με το καλοκαίρι και την παραλία για το μανικιούρ σου; Αν προτιμάς κάτι πιο τροπικό μπορείς σε ένα έντονο χρώμα να κάνεις σχέδια με φοίνικες, αστερίες και κοχύλια.

Φυσικά με ένα χρυσό μανό μπορείς να δώσεις ακόμα και την αίσθηση της άμμου, η οποία συνδυάζεται άψογα με το μπλε της θάλασσας. Αυτά τα σχέδια μπορούν να γίνουν σε ένα απλό μανικιούρ αν δεν θέλεις να είναι πολύ έντονο, αλλά και να βάλεις έντονα χρώματα.

Εκτός από το μπλε μπορείς να επιλέξεις και έντονα χρώματα σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, κοραλί ή του ροζ. Ένα ακόμα καλοκαιρινό σχέδιο το οποίο είναι πολύ εύκολο να γίνει και μπορείς να το κάνεις ακόμα και μόνη σου είναι και το καρπούζι.

πηγή

Contact us