Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

9 τρικ για εκπληκτικό μανικιούρ και όμορφα νύχια

Ένα εκπληκτικό μανικιούρ μπορεί να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο μια υπέροχη εμφάνιση! 

Γι’ αυτό και η φροντίδα των νυχιών σας είναι πολύ σημαντική και αξίζει τον χρόνο που θα σπαταλήσετε.

Ένα μανικιούρ με επαγγελματικό βάψιμο νυχιών, ακόμα κι αν το κάνατε μόνη σας στο σπίτι, μπορεί να σας κάνει να δείχνετε υπέροχη. Μπορείτε ακόμη να το στολίσετε με υπέροχα σχέδια που θα δημιουργήσετε πάρα πολύ εύκολα. Μάθετε και τον τρόπο για να στεγνώνει γρήγορα και το αποτέλεσμα θα είναι το ιδανικό.

Υπάρχουν μικρά και εύκολα μυστικά μανικιούρ που θα σας δώσουν την λύση σε κάθε σας απορία και πρόβλημα.

► Δοκιμάστε λοιπόν τα 9 τρικ για εκπληκτικό μανικιούρ και όμορφα νύχια που ακολουθούν και κλέψτε τις εντυπώσεις!

DIY τελείες



Μπορείτε να φτιάξετε εύκολα το δικό σας εργαλείο μανικιούρ για τελείες με τη βοήθεια ενός μολυβιού και μιας καρφίτσας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καρφώσετε την καρφίτσα στο μολύβι και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Αλουμινόχαρτο ενάντια στο σκληρό βερνίκι



Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται για να αφαιρέσετε μόνη σας το ημιμόνιμο βερνίκι, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ένα κανονικό μανό. Απλά εμποτίστε ένα βαμβάκι με καθαρό ασετόν, βάλτε το πάνω στο νύχι και τυλίξτε το με αλουμινόχαρτο. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και όταν το αφαιρέσετε το μανό θα έχει εξαφανιστεί, ακόμα και χωρίς να το τρίψετε. Πρόκειται για μια μέθοδο που είναι ιδανική για να αφαιρέσετε γρήγορα το glitter μανικιούρ σας, που βγαίνει πιο δύσκολα.

Οδοντόκρεμα ενάντια στα σκούρα μανό



Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως τα σκούρα μανό αφήνουν σημάδια στα νύχια σας, κάτι που δεν είναι καθόλου ωραίο. Υπάρχει όμως τρόπος να τα αφαιρέσετε. Απλά εφαρμόστε λίγη λευκαντική οδοντόκρεμα στα νύχια σας και τρίψτε τα ελαφρώς. Μετά από ένα λεπτό τα χέρια σας θα είναι υπέροχα όπως πάντα.

Το βερνίκι στεγνώνει γρηγορότερα σε παγωμένο νερό



Αν θέλετε να κάνετε τα νύχια σας να στεγνώσουν γρηγορότερα, υπάρχει τρόπος. Αφήστε αρχικά τα νύχια σας να στεγνώσουν φυσικά για 2 λεπτά και στην συνέχεια βυθίστε τα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για 3 λεπτά. Αν τα δάχτυλα σας παγώσουν, βγάλτε τα και ξαναβάλτε τα στο νερό. Μετά από αυτό τίποτα δεν θα χαλάσει το μανικιούρ σας.

Δημιουργήστε ένα μανό σε neon απόχρωση χρησιμοποιώντας ένα κανονικό βερνίκι



Μπορείτε να καταφέρετε αυτό το εφέ τοποθετώντας άσπρη βάση ή άσπρο βερνίκι πριν τοποθετήσετε το πραγματικό χρώμα που θα βάψετε τα νύχια σας.

Βαζελίνη ενάντια στο βερνίκι



Μπορείτε να καθαρίσετε πολύ εύκολα ένα λερωμένο από βερνίκι δάχτυλο τοποθετώντας λίγη βαζελίνη στα πετσάκια και το δέρμα γύρω από το νύχι σας, όπως βλέπετε στην εικόνα. Στη συνέχεια αφαιρέστε τα υπολείμματα με ένα ξυλάκι μανικιούρ. Μια λιπαρή κρέμα μπορεί να δημιουργήσει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.

Πως να διορθώσετε ένα σπασμένο νύχι



Αν σπάσει ένα νύχι, δεν χρειάζεται να κάνετε όλα σας τα νύχια πιο κοντά. Μπορείτε πολύ απλά να διορθώσετε ένα σπασμένο νύχι με ένα μικρό τρικ. Θα χρειαστείτε ένα σακουλάκι από τσάι, σελοτέιπ ή ένα κομμάτι βρεγμένου πανιού και είστε έτοιμη! Δείτε πως να σώσετε ένα σπασμένο νύχι με ένα σακουλάκι τσαγιού, εδώ ή δείτε το σχετικό βίντεο στο άρθρο “«Σώστε» ένα σπασμένο νύχι με ένα απλό τρικ“.

Μανικιούρ με φτερά



Δημιουργήστε ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό μανικιούρ με φτερά και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Όμπρε μανικιούρ



Τα εντυπωσιακά και μοντέρνα όμπρε νύχια μπορούν να επιτευχθούν χωρίς εκατομμύρια διαφορετικές αποχρώσεις βερνικιών. Μόνο δυο χρώματα είναι αρκετά. Βολικό, έτσι δεν είναι; Δείτε στην εικόνα τον τρόπο για να επιτύχετε αυτό το εφέ.

Πηγή

Contact us